fbpx
KАКВО Е TRASH THE DRESS

TRASH THE DRESS

  Tова е допълнение или продължение на вече позната на всички класическа следсватбена фтотосесия. Както вече се досещате сесията се реализира след сватбения ден. Преди да прочетете до край какво статията ми се иска да погледнете малко снимки от началото и да разберете защо и как се роди TRASH THE DRESS.

  В търсене на провокация, която да отключи истинските и непринудени емоции на хората стигнах до тази феерия от багри, пред която и най – големия непукист няма да устои и ще отвори сетивата си за момента. Исках да получа нещо истинско, да съчетая репортажна фотография с художествена фотография. Ще кажете къде е репортажната фотография тук. Можете да разберете това само ако преживеете тази колоритна фотосесия.

  Знаете ли мога да сравня сесията с реалния семеен живот. Започваме с романтични и спокойни снимки на меката следобедна светлина. След това преминаваме през борбата с неустоимите багрила и накрая, когато слънцето е залязло и емоциите утихнали, правим онези финални кадри, когато между вас е останала само любовта и насладата от изминалия емоционален ден.

  Това е фотосесия, която има всички предимства на класическата сесия, но се различава с неповторимите емоции и това, че при нея използваме така наречените Holi бои, който идват от Индия и с времето завладяват Европа, Северна и Южна Америка, та дори и Африка. И всичко това заради заразителното настроение с което увлича всички след себе си. Същността на Holi фестивалите е празнуването на новото начало, настъпването на пролетта, любовта между хората, равенството, приятелството и прошката. Праховете са напълно безвредни и се перат, няма нужда да хвърляте роклята след сесията, мога да ви уверя в това категорично! Ако търсите нещо щуро и различно, си подарете задължително TRASH THE DRESS!

Галерии с TRASH THE DRESS фотосесии:

                                                                                                                         Сватбен фотограф Благовеста ФилиповаТова е