fbpx

СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ С АЛБУМИ ОТ ЦЕЛИ СВАТБИ

  Да създавам сватбена фотография е привилегия и едновременно с това огромна отговорност! Оценявам изключително високо доверието, което всяка двойка ми гласува, избирайки ме за фотограф в ден от техния живот, който не се повтаря!

  Осъзнавайки колко е важен този избор, решавам да ви покажа, колкото е възможно повече от моята работа. Това ще ви помогне да се запознаете с мен и начина, по който виждам аз света на сватбената фотография. Това е един динамичен, вълшебен, романтичен, критичен и съзидателен свят! Бих могла да поставя море от нарицателни за този свят, който започва с началото на вашата история и свършва, там където свършва въображението! 

  Иска ми се да ви кажа нещо за тайната на истинската сватбена фотография. Тя не  се случва във фотоапарата. Тя е резултат от вашите мечти и от възможностите на фотографа да ги разпознае. Точно така сватбената фотография, която разказва истории се случва между снимания и снимащия. В диалога помежду им, в жестовете, в погледите, в усещанията. 

  Когато разглеждате сватбена фотография по сайтовете на различни фотографи, вие виждате просто нечии снимки. Но когато видите вашите, ще се срещнете първо със собствените си емоции и едва тогава ще видите колко е хубава снимката. Ето защо избора на сватбен фотограф е добре да започне от неговото портфолио, но е задължително да приключи със среща или поне разговор, на който да усетите дали това е човека, когото ще допуснете до себе си в този личен и специален ден.

  И за финал риторично ще попитам. Знаете ли кога една снимка умира? След 100 години или когато времето я лиши от емоциите на снимания и снимащия за да се превърне в документ за поколенията.създавам

Сватба във Вентура

Есенна-следсватбена-фотосесия

Есенна следсватбена фотосесия

Сватба-в-ресторант-Изгревът

Сватба в ресторант Изгревът

Сватба-в-Двореца- Балчик

Сватба в „Двореца“ – Балчик

следсватбена-фотосесия-на-крепост-Овеч

Следсватбена фотосесия на крепост Овеч

Сватба на язовир Цонево

Сватба на язовир Цонево

6/62