fbpx

отзиви

отзиви за сватбен фотограф Благовеста Филипова

Ирина Чолакова

  С времето, 

 Спомените избледняват и именно снимките са тези, които могат да ги подхранят с пълна сила. Фотографията е изкуство, това е талант, който не се учи. За мен най-важната част от подготовката за сватбата ни беше да изберем най-добрия фотограф. За мое щастие мога да кажа, че имах късмета не аз да открия него, а той мен. Силно вярвам в знаците на съдбата и в това, че няма случайни неща. „Случайността“ ме срещна с Благовеста. Още в момента, в който се запознах с нея бях сигурна, че тя е нашият фотограф.

  Преди всичко 

  ме спечели с ентусиазма си, с това че е пълна с идеи и когато заговори за евентуални сценарии за снимки очите й светеха по много особен начин. Когато човек прави това, което обича и влага частица от себе си, няма как да не се получат уникални неща! След срещата ми с нея побързах да разгледам портфолиото й, останах очарована. Тя не просто снима, тя създава история от снимки. Дори да не бях присъствала на сватбите, които разгледах, бях с усещането, че съм била там, и то от началото до края.

  Първо 

  избрахме своя фотограф, след което организирахме всичко останало. Това, което ми направи много силно впечатление беше, че още преди да й потвърдим, че ще работим заедно, тя вече беше запазила датата, за която бяхме говорили. Спомням си как ми каза: „Все пак и аз имам право да избирам булките си, нали?“.

  За нас беше важно човекът, който ще запечата този специален ден, да ни предразполага да се чувстваме добре в негово присъствие, все пак трябваше да прекараме много часове заедно.

  Благовеста 

  има много опит и наистина е добра в това, което прави. Фотографът е този, който обръща внимание на всеки детайл от сватбения ден, той е този, който има цялостната картина на събитието – от организацията, украсата, цветовите акценти, визията на булката и младоженеца и хората до тях, обичаите, музиката, осветлението и всевъзможни неща, за които дори не бих могла да предположа, че трябва да обмисля. Исках съвети от нея за всичко. Това е и причината накрая нещата да се получат не като правени на парче, а като цялостна концепция. Всъщност добрият и опитен фотограф може да е „агенцията“, която ти помага в изграждането на цялостната картина.

  Работата ни с Благовеста 

  беше изключително удоволствие, даже бих казала приключение. Освен снимките в деня на сватбата направихме и следсватбена фотосесия. Благодарение на нея успях отново да изпитам онова вълнение, което имах и в сватбения си ден, ентусиазмът ми отново да се видя като булка, погледът на мъжа ми, който ме вижда за втори път и отново предизвиках „wow“ реакцията у него. В този ден имахме повече време да творим и да направим една изключителна фотосесия. В сватбения ден напрежението е много по-голямо, времето те притиска, умората също оказва влияние. 

  Тогава е моментът за непринудени снимки, които запечатват спомените и нещата, които тогава си пропуснал. С фотосесията, която направихме се забавлявахме много. Благовеста е изключително отдадена на това, което прави. Когато снима, всичко останало остава на заден план. Тя е чисто луда, в добрия смисъл на думата. С нея няма как да е скучно, няма как да останеш безразличен към работата й. Подлага те на какво ли не, но когато видиш резултатите си казваш: „Определено си заслужаваше!“. Не исках банални снимки, не исках някой, който разчита само на техниката си и нищо повече. Исках някой с хъс, с идеи, да ме провокира да бъда себе си, да използва същността ми, за да направи изкуство от нея.

Ти си уникална, Боби, 

  Ти правиш изкуство и това се оценява! Ако можех да ти подаря нещо скъпо, то това щеше да е възможността да се видиш през нашите очи, само тогава ще можеш да разбереш колко си специална и колко емоция има в историята от снимки, която ни подаряваш! 

следсватбена-фотосесия-Ирина-Йосиф-
Ирина Чолакова

Отзиви за сватбен фотограф от

Отзиви за сватбен фотограф от

БЛАГОВЕСТА Е ЕДНО БИЖУ! Съдбата ни среща не съвсем случайно и мога да кажа, че още от първата ни среща, се случи любов от пръв поглед. Първо искаме да изкажем огромни благодарности на Благовеста, която е истински професионалист и човек с голямо сърце и душа! Изключително сме щастливи от факта, че точно Благовеста беше до нас в този ценен момент и запечата всички топли спомени, които остават завинаги в сърцето ни.
ДА ЗАПОЧНЕМ ОТТАМ, че в момента, в който решихме, че ще се женим, първото нещо на което трябва да се спрем е фотографа. В началото на годината, когато подготовката тепърва започна решихме, че искаме тържеството да е до морето. От там се почна търсене на фотографи във Варна и всъщност снимките на Благовеста ни грабнаха веднага и усетихме, че това е нашия човек. Едно обаждане и се оказва, че скоро Благовеста пътува към София и може да си организираме среща. Това ако не е случайност. Всъщност срещата ни с Благовеста ни беше първата среща по пътя към подготовката, нямахме избрано място дори. Разговора продължи дълго, интересно и накрая на срещата бяхме сигурни, че искаме да се доверим на този човек и веднага потвърдихме избора си. Според нас, си беше любов от пръв поглед и осъзнаваме, че държим много на емоцията, искреността, ествествеността и на неочакваните снимки. През цялото време Благовеста ни даваше напътствия и съвети, усетихме я като близък човек. Много сме доволни от факта, че ни обясни важността от двама фотографи и наистина е от значение. Запечатани са всички детайли и моменти, от различни ъгли и всяка една емоция е хваната.
ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НАЙ-ДОБРОТО, което може да се предложи на младоженците е следсватбена фотосесия. От собствен опит може да кажем, че притеснението, емоциите и умората се обаждат в деня на сватбата и не може напълно да се отпуснеш. Така че запазихме си няколко дни след сватбата една страхотна фотосесия, на която наслаждавахме се на момента и наистина, се получиха уникални снимки. Ентусиазма, позитивността, жизнерадостността и всеотдайността на Благовеста си личи във всяка една снимка. Благовеста е професионалист, който подхожда с любов, фантазия, спонтанност към работата си. Преглеждайки вече готовите снимки, които станаха дори и по-малко за един месец, връщаме се към емоциите на специалния ден и си спомняме думите на Благовеста, че не трябва да си мислиш, че камерата е насочена срещу теб и да позираш постоянно. Важното е да се насладиш на момента, за останалото ще се погрижат специалистите! Ако търсите живи, емоционални, естествени, непринудени снимки, снимки, които разказват история, Благовеста е вашия човек!!! След получените снимки удовлетворението от разглеждането е огромно: гледаш една вълшебна история за любовта и откриваш наслаждението от всеки момент, от всеки запечатан детайл!!!

кРИСТИНА сТОЯНОВА

Благовеста е професионалист и в същото време човек, който изцяло усеща сватбения миг и се потапя на 100% в него. Настроението и излъчването, с които работи, ни предразположиха да се чувстваме така сякаш наш близък приятел заснема сватбения ни ден. Притеснението просто изчезва и остават само искрените усмивки и щастие, които тя така добре успява да улови и запечата.

Отзиви за сватбен фотограф от

В живота си всеки един от нас среща хора, които оставят след себе си толкова много слънчеви спомени и добрина, та онази сива част от света някак се оцветява и изчезва. Благовеста, ти си от една от тези хора!❤ Радваме се, че имено ТИ беше част от нашия сватбен ден и от онази така ветровита, студена, екстремна и приказна следсватбена фотосесия, която никога няма да забравим.Сега отваряйки снимките, преживяваме отново и отново всяка една минута, всеки един танц, всяка една целувка, всеки един луд и забавен момент от нашия ден. И сълзичките всеки път напират не от друго, а от щастие .А на бъдещите булки ще кажа едно... Избирайте фотографа си със сърце! ❤❤❤

Алиса Братоева

Късметът/Съдбата/Животът ни срещна с Благовеста, уж случайно...а накрая тъкмо тя се оказа Нашият сватбен фотограф. Прекрасен човек, изключителен професионалист, когото бихме препоръчали с две ръце отново и отново! Благодарим ти, че стана част от сбъдването на нашия мечтан сватбен ден! Благодарм ти, че "работата" с теб беше толкова приятна и спокойна! Благодарим ти и за прекрасните спомени, които създаде за нас! Семейство Братоеви ❤

БОРЯНА ГОСПОДИНОВА

Щастливи сме, че избрахме Блага за наш сватбен фотограф! Тя е професионалист, същевременно много предразполагаща в комуникацията. Потапя се в атмосферата и бързо я приемате като приятел, който сте поканили да заснеме светлия ви празник. Може спокойно да й се доверите!Благодарим ти най-сърдечно, Блага! Боряна и Ервин

Отзиви за сватбен фотограф от

Избрах Благовеста за нашия сватбен фотограф напълно по усет и интуиция, но тя не само оправда очакванията ми, но и многократно ги надмина. Енергията и позитивизмът и се усещат още от първия разговор с нея. Знае как да те предразположи, полага усилия да разбере намеренията ти, да усети настроението ти, дава своята частичка от себе си и накрая резултатът е впечатляващ! Професионалист в работата си, точна, открита и откровена пред клиентите си, коректна в сроковете за изпълнение и не на последно място приятелски настроена. Благодаря ти, Блага, че сподели с нас този празник! ❤️ Никога няма да забравя онзи ветровит ден на следсватбената ни фотосесия (впоследствие преминал в ледена вечер 😁), когато булката беше готова да се откаже, но ти до последно не се отказа и изпълни докрай идеята си! Респект и уважение пред труда ти! ❤️

БЕТИНА СТАМЕНОВА

Благовеста носи най – подходящото име! Тя е самата блага вест, която буди доброто настроение у Вас, а после го запечатва, посредством фотографиите си! 🙂
Изключителен професионалист, който набляга и на най-дребните детайли и ги изпипва до съвършенство!
Ако трябва да избирам фотограф отново-избирам пак нея! ❤️

Отзиви за сватбен фотограф от

Сватбата на един човек е едно листенце от дърво, наречено живот! Ние създаваме своите листа с различни цветове! Щастливци сме, че избрахме нашия най-красив цвят … Благовеста!
Блага, ти си професионалист с голямо П! Ти направи нашата приказка реалност с твоите фотографии. Ти пресъздаде всяка снимка, всяко чувство и емоция така, че след години аз със сигурност ще плача и плача ( като гледах снимките много плаках) ! Никога няма да забравя как те избрахме. Пиех си кафето в кухнята и се чудех как ще намеря фотографа, но с главни букви. Човекът, който ще ми пасне като начин на работа, като професионализъм, като Човек….тогава попаднах на твоят сайт, разгледах портфолиото и ти писах. Впечатли ме начина по които изглеждаха снимките. Всеки албум имаше история и аз я съпреживявах, вълнувах се от всеки кадър, въпреки че не познавах хората. Не след дълго през въпросния ден се чухме по телефона. В онзи двучасов разговор като приятелки аз нямах търпение Мишо да си дойде вкъщи и да му кажа, че съм намерила ФОТОГРАФКАТА ❤️
Мила Блага, благодарим ти за феноменалните снимки, които като гледаме се връщаме в деня на нашата сватба, в онази топлина в душите ни, която не може да се опише с думи ❤️

Ти твориш не с ръце, ами с цялото си сърце! ❤️❤️❤️ Скоро ще се видим отново ❤️❤️❤️ 

рОСИЦА ПЕТКОВА

С огромна благодарност към нашият сватбен фотограф Благовеста Филипова!
Искреност, честност, коректност, отдаденост и посвещение, съчетани с голямо сърце и сърдечно приятелство!
Можем да кажем с признателност, че очакванията ни се оказаха слаби в сравнение с действителността! Качеството надмина многократно представите ни!
Когато се разглеждахме с радост и трепет готовите снимки, се потопихме и съпреживяхме отново прекрасните мигове от сватбения ден!
Фотографията не е просто една от всички професии, а призвание!
Благовеста, ти наистина влагаш сърце!!!
Благодарим ти!
Жоро и Роси

Отзиви за сватбен фотограф от

  Невероятен човек и професионалист е Благовеста! От първата ни среща с нея се сдобихме не само с фотограф за сватбения ни ден, но и с приятел, когото винаги се радваме да видим! 

  Изключително позитивна, харизматична и идейна е тя. Малките неща, които не бяха точно по план в нашия сватбен ден, онези непредвидени, дребни (но не и за мен – булката) перипетии които трябва да бъдат овладяни и често остават незабелязани за останалите – тя беше неотлъчно до мен във всеки такъв момент и винаги готова с решение на проблема. 

  Когато булката забрави да си вземе червилото – тя е там, усмихната и с червило в ръка! Благовеста е човекът на когото се доверихме за сватбения ни ден и не можем да бъдем по щастливи с решението си! Тя е човекът на когото се доверихме и за първата семейна фотосесия с новия член на семейството ни и отново тя е човекът на когото ще се доверим за всяка следваща фотосесия. 

  Тя прави не само крайния резултат прекрасен но също и преживяването по време на снимките забавно и неподправено. Успява да улови онези малки, тайни моменти, в кадри които ще гледаме с умиление и любов до края на живота ни. ♥️ Благодарим ти от сърце за всеки прекрасен спомен и кадър! ♥️ Нямаме търпение за следващата ни среща!

 

Мариела Асенова

  Огромно БЛАГОДАРЯ за всеки един кадър, с който професионално е запечатана всяка емоция от нашата сватба. Благодарим за идеите, за отзивчивостта. За това, че толкова неуморно търси и успя да уловиш най-добрите кадри, за сълзите от щастие, когато разглеждаме снимките!

Отзиви за сватбен фотограф от Краси Енчева

Краси Енчева

  Със сълзи на очи изгледах всички снимки от нашата сватба! Благовеста, благодаря ти за професионализма, за всички топли думи, за отвореното ти сърце! Бъди винаги толкова вдъхновена!
  Твориш щастие като запечатваш спомени! ❤️💯

Отзиви за сватбен фотограф от

  Още на първата ни среща с Боби стана ясно, че тя ще е нашия избор за сватбен фотограф. Изключително много ни хареса приятелското й отношение към нас и лъчезарното й излъчване. Тук дори няма нужда да споменавам, че ни грабна с портфолиото си още преди да се срещнем. Благодарни сме, че успя да ни отдели доста от времето си, за да отговори на въпросите ни, да ни даде полезна информация за подготовката на сватбата и препоръки при избора ни на останалата част от екипа. 

  Боби винаги е много отзивчива, спокойна, организирана и успява да даде правилните насоки. На сватбения ни ден успя да предразположи както нас, така и гостите ни да се отпуснем и респективно се получиха страхотни кадри. Винаги дава обективно мнение, за да може крайният резултат да се получи максимално добре. За нас тя е изключителен професионалист и страхотен и лъчезарен човек, който дава всичко от себе си, за да може накрая всеки клиент да се наслади на невероятните кадри от своя специален ден. 

  Тя не създава просто снимки, а спомени, които ще траят вечно! Изключително благодарни сме й за прекрасните снимки, които направи, и за страхотните спомени, които ще ни останат благодарение на тях! С усмивка си разглеждаме снимките отново и отново като всеки път им се наслаждаваме все повече и повече!     Поздрави и прегръдки от нас и до нови срещи! 🙂

Отзиви за сватбен фотограф от Яна Калоянова

Яна Калоянова

  Невероятен професионалист, който успя да отрази семейното ни тържество по много интересен и различен начин. Усеща всяка една от емоциите и ги запечатва, превръщайки ги в невероятен спомен за цял живот. 

  Самата тя е страхотен човек, изключително позитивна и ще отговори на изискванията и на най-претенциозните си клиенти! Не можеш да останеш безразличен след контакта си с нея – намираш верен приятел в нейно лице. Препоръчвам! 👍🥰🥰

Отзиви за сватбен фотограф от Ирина Нижегородова

Ирина Нижегородова

  Силно, силно препоръчвам снимките на Благовеста. Тя е високо професионален фотограф! 👍 Има усещане за стил. Има уникалната възможност за първи път да вижда вътрешните положителни качества на клиента -това е рядкост! 

  И как Благовеста лесно манипулира тежката техника, просто е хипнотизиращо. “Виждайки готовите фотографии, се озовахме  в приятен шок от Красавицата, която само благовестник би могъл да създаде. 

  Тя като магьосница създаде красива приказка от снимки на дъщеря ми с необичайно цветно предаване, което ще остане в паметта ни дълги години! Отидете на сайта Благовест и се уверете сами, гледайки нашия албум SUN GIRL.

Отзиви за сватбен фотограф от Антония Спасова

Антония Спасова

 Мили бъдещи булки, намирате се на правилното място! Ако търсите снимките „УАУ“, ако искате близките ви да потреперват на всеки кадър, а вашите собствени очи да се пълнят със сълзи от радост, ако търсите професионалист с точно око, който интуитивно усеща и запечатва всяка ваша емоция без дори дори да знаете, че ви наблюдава, ако държите на перфектното качество, невероятния индивидуален подход към вас и близките ви – Благовеста Филипова е вашият фотограф! 🙂 

 Влагайки душа в работата си фотографа създава само красота! Благодаря ти! 🙂

Отзиви за сватбен фотограф от Гергана Кочева

  Огромно благодаря за всичко, което снима за нас и със нас, Боби 🙂 Не съжалявам и за секунда, че те срещнахме!
  С Благовеста беше първата и в крайна сметка единствена среща при избор на фотограф, който да запечата нашето сватбено събитие! 🙂 А конкуренцията в бранша е огромна, но тя някак изпъкна с естествеността си, важността която придава на работата си, чаровната усмивка и естествено професионализмът, който си личеше дори по начина ,по който се изразява за снимането :)))
  Сватбеният ден на всяка двойка е приказка, която следва бъде запечатана от добър екип, който прави нещата със сърце. Това за нас беше Благовеста❤ Невидима на самият ден, а всъщност уловила толкова детайли, лица на близки и приятели, сълзи в очите и любов!
  Силно препоръчвам и следсватбена фотосесия, която за нас беше забавна и наистина изкара наяве кадри, които на самият ден никога нямаше да можем да пресъздадем. Най-уникалният залез се падна точно на нас. Благодаря ти, Боби❤
  Смело и отговорно препоръчвам Благовеста и за семейна фотосесия. Истинско удоволствие за окото е да гледам снимките ни на които вече сме трима – топли, естествени, живи!
  Адмирации, целувки от цялото семейство Кочневи! 🙂

ГЕРГАНА КОЧНЕВА

Отзиви за сватбен фотограф от Сребрина Сидова

Сребрина Сидова

  Каквото и да кажа за Благовеста ми се струва твърде недостатъчно… На първо място тя е толкова мила, лъчезарна и позитивна, че дори забравяш да гледаш снимките…После ги поглеждаш и…ооо… те са разкошни, перфектни, зашеметяващи… И ти се иска още и още от това съвършенство, още мигове пред обектива на Благовеста и още от приятното общуване с нея!!! На нашия сватбен ден ние я чувствахме като част от семейството, забавлявахме се така както с някой, който познаваме от години…

  Боби, благодарим ти от сърце за професионализма, но и за това което си – истинска, топла и сърдечна!! Безкрайно се радвахме, че те избрахме и ти се доверихме в този толкова специален ден. Предстоят ни още много срещи, сигурни сме !!! 

Отзиви за сватбен фотограф от Мирослава Недева

Мирослава Недева

  Преди да напиша каквото и да било, първо бих искала да ти кажа едно огромно благодаря, Боби! 💞 Благодаря ти за милото и професионално отношение. Благодаря за цялото спокойствие, което предизвика в нас в този така важен и емоционален ден! Имах чувство, че съм те познавала от много дълго време. Благодаря ти за позитивизма, който струи от теб. 🌞🧡 

  Когато човек върши работата, която обича, това винаги си личи. Именно за това, снимките, които си направила не са просто снимки, те са нещо повече. От тях се усеща всяка една емоция, която сме изпитали през деня. Предизвикват широки усмивки на нашите лица и се чувстваме щастливи. 

  Радвам се че точно ти беше нашия избор за сватбен фотограф и интуицията ни не ни подведе за теб. Ако сега трябваше да се върнем назад във времето и да правим избор, пак ти щеше да бъдеш нашия човек ! 🤩 Работата с теб беше истинско удоволствие и съм сигурна, че ще имаме още поводи за срещи и много усмивки! Благодарим ти от сърце за всичко !

Отзиви за сватбен фотограф от Анелия Иванова

АНЕЛИЯ ИВАНОВА

 Когато някой върши работата си с удоволствие и усет, резултатът е на лице! Благодарим ти Боби, че запечата нашите най – прекрасни моменти по неповторим начин! Възхитителна работа и страхотно отношение. Останахме повече от очаровани от резултатите! Благодарим още веднъж!

Отзиви за сватбен фотограф от Жени Проданова

ЖЕНИ ПРОДАНОВА

  Избрахме именно Боби да заснеме нашата приказка, а тя не просто снима, а вложи сърцето си в кадрите, които просто говорят и разказват в цвят и емоция. Боби, благодарим ти за професионализма, коректността, приятелското отношение и перфектни резултати! Страхотна си! 🌻🌻🌻 

СТЕФАНИ ИЛИЕВА

  Страхотен професионалист и човек! Умее да те предразположи, още на първата минута падат всякакви бариери и общуването с нея е като с приятел. Това беше изключително важно за нас по време на сватбения ни ден и тя се справи отлично. Благодарим ти от сърце!

МАРИЯ КОСТАДИНОВА

  Изключително сме благодарни на Благовеста Филипова за множеството запечатани спомени! Успя да улови всички моменти от нашата сватба и ще ги помним цял живот! Влага лично отношение във всяко събитие и резултатът се вижда на снимките.

P.S. Слушайте я, като ви юрка за още кадри, колкото и да ви е налегнала умората, всеки спомен си заслужава! Накрая се виждат и помнят само усмивките и красотата!

Радина Станева

  Един истински професионалист, който освен че върши работата си с удоволствие, се справя и отлично с отговорността, която носи цялото това удоволствие!
От сърце благодарим за уловените прекрасните моменти в нашия сватбен ден! Беше уникално и ти допринесе много за това. Следсватбената фотосесия е нещо което задължително бих препоръчала на всички младоженци!  

  Това е време, което отделяте САМО и единствено за себе си и повярвайте ми, когато нямате график, не ви чакат за никъде и не сте изнервени(както повечето хора в деня на сватбата си) – тогава оставяте фотографът да свърши това, което умее най-добре – да запечатва спомени.

  Денят, който прекарахме с Благи беше много щур и забавен, а снимките ни са най-голямото доказателство за това!
Благодаря още веднъж за професионализма и индивидуалния подход към нас!

Vanya Haugaard

  Невероятен фотограф и човек с прекрасна енергия! 😍
Благовеста и Яна бяха една почти незабележима, но много важна част от нашият сватбен ден. Техният опит и професионализъм предразположиха нас и нашите гости, и това се вижда на всички снимки от празненството. Препоръчваме ги сърдечно!

ЖАНА ЖЕЛЯСКОВА

Невероятен фотограф и човек с прекрасна енергия! 😍
Благовеста и Яна бяха една почти незабележима, но много важна част от нашият сватбен ден. Техният опит и професионализъм предразположиха нас и нашите гости, и това се вижда на всички снимки от празненството. Препоръчваме ги сърдечно!

БОЯНА НИКОЛОВА

  Най-сърдечно Ви препоръчвам Благовеста не само заради професионализма, точността и партньорството, но и заради огромната страст и емоция, които влага във всичко, което прави. Невероятна! Уникална! Неповторима! Един различно мислещ човек, избягал от сивотата и баналността!

ЗДРАВКА ИВАНОВА

  Страхотен професионалист, изпълнен с позитивизъм и енергия! Благодаря ти, че беше част от нашия празник! Продължавай все така да грееш! ❤️

ЮЛИЯ ГЕОРГИЕВА

  Блага е изключителен професионалист.Работи с много желание и ентусиазъм. Всяка нейна снимка е изпипана до най малкия детайл. Радваме се че избрахме Блага за фотограф на нашата сватба

Жанет Сербезова

   Страшно много благодарим на Благовеста Филипова за начина по който отразиха нашият сватбен ден. Този толкова специален за наш момент. Много сме доволни от работата с нея. Всичко беше удоволствие! Най-вече след сватбена фотосесия резултата от нея е повече от прекрасен. Благовеста и колегите и са невероятни професионалисти.

ГАБРИНА ГРОЗЕВА ​

  Може би ще започна малко отдалеч. Преди време ме помолиха от училище да напиша кратък текст на тема „Формулата на успеха”. Там присъства и следното изречение: „Колкото и неразумни и откачени да са мечтите ни, колкото и далеч да е крайната ни цел, колкото и хора да гледат с недоверие на усилията ни и колкото и пъти да сме чували обезкуражаващите им монолози – не трябва да има сила на тази земя, която да ни спре да сбъднем желанията си.” Познавам Благовеста отдавна и знаех, че тя безпроблемно може да запечата важните за нас мигове по най-прекрасният начин. Мога уверено да кажа, че когато сбъдна своите желания отново ще се обърна към нея, защото специалните моменти се нуждаят от специален фотограф!

Катя Бобчева

  Благовеста ми помогна да преодолеят чувството си на дискомфорт пред обектива. Част от спомените ми от детската възраст са как се крия от фотоапарата и се тръшкам когато някой се опита да ме снима. Странно но… Това чувство още живо в мен, в по-лека форма слава Богу. Смятах че съм подходяща за модел почти толкова, колкото съм подходяща и за танкист. 

  Когато започнахме снимките бях много притеснена и неуверена, как трябва да застана, как трябва да погледна, дали участвам адекватно в процеса. С времето тези чувства отшумяха! Насреща си имах един усмихнат, пълен с положителна енергия човек, който не ме съди а напротив помага ми гласно или със  жестове да се отпусна и да бъда себе си. Признавам че нямам знанията, с които мога да оценя една качествена фотография или поне така си мисля, но със сигурност мога да кажа че Благовеста умее да работи с хората и да ги предразполага пред обектива така че да покаже идеите си/им и всичко това с огромна лекота и без стрес. 

  Не знам колко време ни отне имаше една сесия дали час или повече. Не съм усетила как е минало времето, но винаги съм излизала от студиото психически разтоварена даже заредена с положителна енергия от хъса с който работихме! 

  Даже пишейки това чувствата се връщат в мен! Развълнувах се! Благодаря на Благовеста, че даде всичко това, благодаря че повдигна самочувствието ми! 

  За мен ще е чест отново да бъда пред нейния обектив.

Габрина Станкова

  Избрах Благовеста за фотограф на своя бал защото тя успя да ме спечели с качествата си. Една всеотдайна и мила жена. С нея се чувствах така сякаш работих с най-добрия си приятел. Разбираше ме с поглед, помагаше ми със съвети при организацията и изпълняваше всяко едно мое желание или го преобразуваше в още по успешно. Аз лично избрах да работя с нея защото е широко скроена, докосва се до вашите съкровени желания и ги съхранява по още по-красив начин в снимките които прави. Ако искате събитието вида е снимано сякаш някой ви преследва невидимо с камерата и да ви остават остават красиви художествени снимки за спомен? Изберете нея!

Звезделина и Борисов

  Избрахме Благовеста за наш сватбен фотограф съвсем случайно. Попадна ми профилна снимка в сайта за автографи и реших да й пиша отговорите бяха конкретни което ме устройваше, портфолиото също такова каквото търсех. И така нещата се получиха, тя ни впечатли с позитивното си настроение усмихнатата и чувство за такт. По време на работата си с нея ние се чувстваме толкова специални, тя виждаше правилната поза за нас, в която ще излъчваме най-много увереност самочувствие. Сватбена и след сватбена фотосесия бяха изпълнени на високо ниво! Препоръчвам я горещо на всички които търсят нещо истинско!
Поздрави, Звезди и Борко

  We looked for a woman photographer, working with children. This is very important for us.  We found the site  „Blagovesta Filipova“, who we liked very much. She offered very attractive prices for photos. Working with Blagovesta Filipova was very nice and professional and it met our expectations. We recommend Blagovesta Filipova, as a photographer and we’ll continue to work  with her because she is very responsible person and  excellent professional.  

  Ние търсихме жена фотограф. Това беше много важно за нас. Oоткрихме стаите на Благовеста Филипова, който много ни хареса. Tя предложи много добри условия за снимки. Rаботата с нея беше много приятни и професионална. Тя напълно отговори на нашите очаквания. Препоръчваме Благовеста като фотограф. Ние ще продължим да работим с нея, защото тя е много отговорен човек и отличен професионалист! 

  Здравейте, процесите на подготовка и развитие на моя сайт ме отведох до Благовеста Филипова. Бях поразен от чувствеността, която тя ползва при работата с клиенти, както на срещи касаещи проектите, така и по време на снимките. Тя докосва в такава дълбина същността на зададените идеи, че ги прави по-хубави от това, което и аз съм си представял. Когато работи няма много думи „Спри!“, „Задръж така!“. Всичко е естествено, дори и времето. Като пролетният дъжд, който се изсипа на последните снимки, които направихме с нея. Заваля, а тя каза „Продължаваме!“, сякаш знаеше, за дъгата, която ни очакваше след краткия пролетен дъжд. Техниката отказва но не и тя! Сбъдни мечтата си с Блага защото тя може!

Зорница Никифорова

  Да направиш успешна и запомняща се фотосесия никак не е лесна задача, както за снимания така и за фотографа. Със своята увереност и опит Благовеста Филипова ми вдъхна сигурност че всичко ще е напред и накрая ще има незабравими моменти. Работата с нея и по-скоро приятно и неангажиращо отколкото просто работа, която трябва да бъде свършена. Тя умее да предразполага хората да се усмихнат и да покажат най-доброто от себе си на снимките. Умее да изслушва и да разбира желанията на клиентите, което и качество я изважда от рамките на средностатистически фотограф, който често предпочита да представи снимания през неговата призма без да се съобразява с конкретните желания на човек срещу него. Благовеста приема всички идеи но и самата тя е пълна с такива. Сесията, която направихме с Благовест ми помогна да осъзнае че човек е най-красив и най-щастлив, когато е себе си, както пред обектива така и в живота 

ДЕСИСЛАВА ЕФТИМОВА

  Много благодарим за невероятните снимки! Най-щастливите моменти в живота на човек са още по-прекрасни, когато има човек, който да ги запечата по неотразим начин. Сърдечно Благодарим! ❤️ ☺️

Венелина Стоянова

  Здравейте, процесите на подготовка и развитие на моя сайт ме отведох до Благовеста Филипова. Бях поразен от чувствеността, която тя ползва при работата с клиенти, както на срещи касаещи проектите, така и по време на снимките. Тя докосва в такава дълбина същността на зададените идеи, че ги прави по-хубави от това, което и аз съм си представял. Когато работи няма много думи „Спри!“, „Задръж така!“. Всичко е естествено, дори и времето. Като пролетният дъжд, който се изсипа на последните снимки, които направихме с нея. Заваля, а тя каза „Продължаваме!“, сякаш знаеше, за дъгата, която ни очакваше след краткия пролетен дъжд.
Техниката отказва но не и тя!
Сбъдни мечтата си с Блага защото тя може!

  Избрах Благовеста за своя бизнес портрет, като фитнес инструктор, защото в нейно лице видях човек, с желание за работа и любов към професията. По време на снимките тя ми помагаше да се отпусне с нейните напътствия и съвети. Всичко мина супер гладко, тя напълно реализира моите очаквания. Да се работи с Благовест Филипова беше приятно и същевременно забавно. Бих я потърся отново, защото фотографията трябва да е в ръцете на хора, които я обичат и дават всичко за професията си. Смея да твърдя че тя е точно такъв човек

  Искам да Благодаря на Благовеста Филипова за прекрасните снимки и затова че успя по невероятен начин да запечата емоциите от кръщенето на нашия син. Нейното портфолио на беше достатъчно за да се спрем на нея. В него видях креативни фотосесии,  направени с желание и с внимание към детайла. За мен беше важно да се улови мига, както и да станат ясно какво е  събитието, къде се случва и т.н. Това и получихме! Благовеста напълно оправдано очакванията ни! Висок професионализъм и неизчерпаема креативно се съчетават във фотографа Благовеста Филипова, с добро отношение към клиента и перфекционизъм към работата си! Определено препоръчано с две ръце на приятелите си да изживея тази емоция, да ги снима точно тя!

ДИЛЯНА

Отзиви за сватбен фотограф Благовеста Филипова.  

  Вашите отзиви са важни за нас! Всяка оценка ни учи да бъдем по-добри и да оставяме след себе си все повече и по-доволни клиенти!  Времето е ценно, благодарни сме, че го заделяте за да оставите коментар. Оценяваме Вашата подкрепа и продължаваме да растем!

Оценка за нашата работа може да оставите  на страниците ни в Google и Facebook

Оценете нашата работа в:

или

Отзиви за сватбен фотограф