fbpx

Thrash the dress. Една история.

Thrash the dress. Една история.

TRASH THE DRESS – M&R

  Когато направих първата Trash Тhe Dress фотосесия бях много притеснена. Какъв ще бъде резултата? Ами ако нямаме успешни кадри? Бях направила една две репетиции, но …
Резултата още след първата сесия беше УАУ, както за мен, така и за младоженците! Оказа се, че това е сесия която всеки път крие своите изненади, зависим от страшно много фактори и резултата никога не може да бъде предвиден, но с времето разбрах, че това което може да се очаква са заразните смях и настроение, които носи това преживяване. Да тази сесия е преживяване, много истинско преживяване. Нали знаете как децата показват един на друг че се харесват, като се целят с хартиени стрелички и мислят какви бели да си направят един на друг. Е снимките от тази сесия не ви ли напомнят точно на това? На мен много! Приличат ми и на типичния семеен скандал, след който се обичаме два пъти повече! Ако мога да асоциирам с нещо Trash The Dress, то това е истинския живот, който живеем, с всичките му сладки и горчиви моменти.
  И днес престъпвам със страх, когато ми предстои да правя тази сесия, но вече тръгвам с ясното съзнание, че с тези снимки ще подаря различна и неповторима емоция на моите младоженци, които ще се разсмиват всеки път, когато си видят снимките.
  Опитвам се да си ги представя, как ще реагират на тези снимки, когато са вече на 50, 60, 70 години…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *