fbpx

СЛЪНЧЕВО МОМИЧЕ

СЛЪНЧЕВО МОМИЧЕ

  Един ден получих обаждане от любимата Ралица от Парти Вега. Бяха потърсили от нея фотограф, които за направи фотосесия на плажа – подарък за рожден ден. Поех ангажимента и след кратък разговор на полуанглийски, полуруски имахме уговорка да отида в Обзор за снимките.

  Рядко ми се случва още с първата среща клиента да има идея къде и как иска да снимаме. Беше интересно. Наистина интересно, защото когато ми показаха местата за снимки останах изумена. Бяха прекарали почти месец в комплекса и бяха изследвали всяко кътче подходящо за снимки. Бяха набелязали поне 7, 8 места, на които да работим. Обясних им, че това би било твърде много и се фокусирахме върху най-интересните.

  В началото рожденичката беше доста притеснена. Виждах, че тя има желание да покаже себе си в този момент в живота си на тези снимки, но и беше трудно. Майка и беше там, аз бях непозната. Отделих време. Успяхме да останем сами, да си поговорим (макар и трудно, тя говореше руски, аз само можех да го разбирам от части), но въпреки това нещата започнаха да се случват. Случиха се толкова добре, че успяха да изненадат дори мен. Имахме езикова бариера, не се познавахме, но когато момичето се довери на човека зад обектива …

  Всички говорим езика на фотографията, стига да отворим сетивата си за него!  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *