fbpx

СЛЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ. ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ.

СЛЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ. ПРЕДИМСТВА И НЕДОСТАТЪЦИ.

ЗАЩО ДА СИ НАПРАВИМ СЛЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ?

  Сватбата наближава и вие активно работите по нейната подготовка. Избор на фотограф, агенция, халки, украса и куп други детайли, който ще създадат атмосферата на мечтаният от вас сватбен ден. Месеци на ред подготовка, а този ден минава като миг. Когато вземете снимките си, доста често чувам: – Това кога е било? Ами това, кога сте го снимали? Емоциите и адреналина дават много, но и взимат.  Взимат осъзнато изживяване на случващото се в текущия момент. В това има нещо хубаво, поне за мен, а вярвам и за вас. Именно това полуосъзнато присъствие на младоженците в сватбения ден прави този ден така вълшебен и неповторим. Но към какви мисли може да ни отведе тази информация? Че избора на сватбен фотограф е много важен, защото именно той ще съхрани онези „пропуснати“ моменти, които ще „видим“ след това? Да това е вярно! Аз ще ви подскажа и още нещо. 

  Мечтаейки за сватбата си и в търсене на рокля, украса и куп други неща, попадате на сватбени снимки в Интернет, който спират дъха ви. Мечтаете как и вие ще бъдете на мястото на тази булка. Планувате фотосесия в сватбения ден, за да имате и вие такива спиращи дъха кадри, но не планувате умората. Умората в следствие на всички емоции и адреналин, който се изсипва върху вас в този ден. Да, сега си казвате: -О ние ще издържим! Но това става ясно едва, когато денят е вече тук. Защо споделям това, защото често, ако има нещо от което си взимаме време, било то за почивка или да попълним забавяния в графика, ние си взимаме от фотосесията, която сме планували. Тогава след сватбата идва разочарованието. Докато тече подготовката сме мечтали за снимки, като тези или онези от Интернет, но в деня не сме имали време или сили за тях. Освен това е много важно да споделите очакванията си за тези снимки с вашия фотограф, защото може да се окаже, че за тези снимки е заделено много време, ресурс и условия, които в сватбения ден няма да имате. 

  Интернет наложи очаквания, които за да покрия, като сватбен фотограф, аз избрах да предложа допълнителната услуга към сватбата „следсватбената фотосесия“ 

  Следсватбена фотосесия, направена когато денят вече е отминал, дава възможността сватбения ден да продължи без график, умора и ограничаващи условия. Бялата рокля отново ще бъде облечена и ДЕНЯТ сякаш ще продължи. Ще продължи, там където вие искате. Може би това ще бъде мястото където сте се запознали или където е казано първото „Да!“. Ще бъдете само двамата, сами с вашата любов, вече като семейство. О да, това е наистина вълшебно. Странно е, но след сватбата се срещам сякаш с други хора. Тези хора които срещам на следсватбените фотосесии са по тихи, смирени и обичащи, те са семейство!  По време на следсватбената фотосесия, ограничаващите условия са в пъти по малко и аз, като сватбен фотограф имам възможността да творя и работя много по свободно и да създам мечтаните от вас снимки – за вас. А вие… Вие имате удобен случай да преживеете един незабравим ден, само за вас и да се насладите изцяло на вашата любов.

Разгледайте целите галери от следсватбените фотосесии в:

Следсватбена фотосесия в Ботаническата градина Балчик

Следсватбена фотосесия в каменната кариера Марциана + Trash The Tdess

Следсватбена фотосесия в Синеморец 

Следсватбена фотосесия на Връх Шипка 

Следсватбена фотосесия на нос Калиакра

Следсватбена фотосесия в Калиакрия Ризорт

Следсватбена фотосесия по Коледа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *