fbpx
СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ

СЕМЕЙНА ФОТОСЕСИЯ

  В един от слънчевите дни, измежду дъждовните такива, през последните седмици, имах удоволствието да се срещна с любими, бивши младоженци, за да направим тази топла и слънчева семейна фотосесия. Беше въпрос на време и търпение за да издебнем слънчево и приятно време за разходка на открито. 

  За последно се видяхме преди две години. Имахме за задача тяхната следсватбена фотосесия на нос Калиакра. Като сватбен фотограф помня всяка сватба. Не всичко разбира се, помня онова, което ме е впечатлило и което е било по различно от всички останали. Сватбата на Гери и Макс ще запомня с щурия и луд купон, който организираха. А за сесията си след това имаха невероятен късмет. По време на снимките беше ясно и слънчево време и нищо не обещаваше богато с облаци небе, което да се обагри от залязващите лъчи на слънцето. А ние толкова много искахме точно такава атмосфера. Оказа се, че въпреки това, морския пейзаж може да бъде не по – малко очарователен и романтичен.

  Сега когато семейство Кочневи са вече трима, вниманието им е изцяло насочено върху тяхната очарователна дъщеричка. В този момент беше важно да намерим просто някое спокойно местенце, където да направим тяхната семейна фотосесия. Как бързо се сменят приоритетите! Сега не търсехме залези, нито нестандартни локации. Днес грижата на двамата млади родители е фокусирана върху две малки очички, за които те са целия свят. Цялата обич, която могат да дадат от себе си и онази, която получават е там – по между им.  

   Незабравимо е това време, когато откриваш част от себе си и от човека, когото обичаш в детето, родено от вашата любов! 

… 

Тук ще намерите думите на Гергана Кочнева относно съвместната ни работа. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *