fbpx

ПРЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ. ЗАЩО И КОГА ДА Я СИ НАПРАВИМ?

ПРЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ. ЗАЩО И КОГА ДА Я СИ НАПРАВИМ?

ПРЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ

  Преди да напиша каквото и да било по темата какво представлява това нещо предсватбена фотосесия ми иска да ви поканя да прочетете историята на Анелия и Дилян. Тя е изключително точно отражение на една доста основателна причина поради, която може да изберете да си направите представтбена фотосесия.  

  Ани беше категорична, че Дидо няма да може да се отпусне пред обектива и това ще бъде проблем в сватбения им ден. Така решихме да направим предварителни снимки за да разберем има ли проблем и ако да, може ли да бъде решен.

  Работата с вашия сватбен фотограф преди сватбения ден може да бъде много градивна и да даде резултати, които да надминат очакванията ви, от съвместната ни работа в сватбения ден.

  Преди сватбата ние се срещаме веднъж, два пъти, на по чаша чай. Колкото и да сме усетили, че ние сме от една и съща кръвна група вие знаете как пия чай, но не и как работя. Ако предварително работим заедно, вие ще познавате сватбения си фотограф много по – добре. От мен например ще разберете, че когато ви кажа да стъпите на двата си крака изглеждате по стройни и ще знаете с кой жест ви посочвам това. Кога търся погледа ви в обектива и кога не. Какво означава да погледнете в хоризонта и колко точно е една крачна на зад.

  Не забравяйте, вие не сте модели и е напълно нормално да не знаете какво да правите пред обектива. Къде да сложите ръцете си и колко на ляво да се обърнете. Работата ми като сватбен фотограф ме научи да правя от всяко момиче модел или поне достатъчно за да получи снимки, които да сбъдват мечтите и. Колко повече време прекараме заедно, толкова по-лесна е да работим заедно след това. И най-важното, колкото по спокойни се чувствате в моето присъствие, толкова по честни и истински емоции ще споделите пред обектива в сватбения ден. А те, същите тези емоции, те са вас и вашите деца. Те са в снимките, които запечатват спомени и разказват истории, чиято стойност расте във времето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *