fbpx

Как се роди Thrash the dress

Как се роди Thrash the dress

как се роди TRASH THE DRESS wedding

  Винаги съм гледала на фотографията като изразно средство, с което автора говори не само за случващото се пред обектива, но и за себе си. За мен всеки ден е дар, всяко следващо утро – възможност, да направя нещо по добро от вчера. Или по-откачено? Може би с нещо като Trash The Tress Wedding …За хора като мен, има дни в който се събуждат и решават … да боядисат бялата булчинска рокля в червено, а после в синьо…

  Някой ще каже:

– Ти направи това в търсене на различното. Може би, но водещо беше изследването на естествените човешки емоции. Когато правя сватбена фотография аз работя с хора, които не са заставали пред камера. Те се смущават, притесняват, рядко показват себе си и истинското си състояние. Преди време бях споделила мои мисли по въпроса в една блог статия „За снимките и хората“. А каква фотография прави един сватбен фотограф? Той улавя човешки състояния, които припомнени след време събуждат, спомени, мисли, емоции! Водена от подобни мисли потърсих средството, което ще ми помогне да извадя на яве онова, което хората така умело крият от обектива. Получи се! Аз самата изживях момента, в който нищо не е в състояние да подтисне живата енергия, която събуждат тези цветни прахове. Те са като понесени в танц с вятъра, пъстри хвърчила, изскубнали се от детската ръка и се реят в свободна в синия небосвод. 

  Благодаря на целия екип който застана зад идеята за боядисаната булка и TrashTheDress фотосесията. Без вас, всичко това нямаше да се случи. БЛАГОДАРЯ ВИ!
Благодаря и на всички, които харесват, споделят и подкрепят моите фотографии, те са за вас, аз само ги създавам.

Trash The Tress Wedding 

Видео заснемане и монтаж: Николай Колев, Odessos Films
  Грим: Искра Цекова, Make up Beauty by Iskra
  Модели: Елица Димитрова и Илхан Ибрямов
  Фотограф асистент: Тихомир Тодоров
  Видео асистенти: Кирил Илиев и Бербо Чеф

  Тук ще намерите видео от TrashTheDressWedding фотосесията, а по долу галерия със снимки зад кулисите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *