fbpx

Три основни критерия, при избор на сватбен фотограф.

Три основни критерия, при избор на сватбен фотограф.

Предстои Ви отговорната задача да направите избор на сватбен фотограф?

  Да направите избор на сватбен фотограф днес, означа да изберете какви ще бъдат снимките от Вашия сватбен ден за цял живот.  От дългогодишния си опит знам, че това е труден избор, който обаче може да улесните, ако последвате тези три изключително лесни и интуитивни критерии. Затова реших да ви споделя трите най-важни критерия при избора на сватбен фотограф, които булките са споделяли с мен. Ето кои са те:

Внимание!!! Ако искате да намерите най-добрият фотограф за Вашата сватба, трябва да бъдете 100% откровени при отговора на следващите 3 въпроса. 

1. Емоция. Чувствате ли емоция, гледайки снимките в сайта, където сте попаднали? Желаете ли да бъдете на мястото на булката от тези снимки? – Да! Вече сте на правилното място на 40%. Разгледайте подробно  фотографската работа. 

2. Доверие. Бихте ли гласували доверие на човека зад фотоапарата, чиято работа разглеждате? За целта се чуйте, направете среща, ако последва: – Да! Това е вашия човек на 80 %.  

3. Комфорт. Чувствате ли се комфортно общувайки с този фотограф? – Да! Намерили сте Вашия фотограф на 100 %. Критерий на последно, но от съществено значение! Ако усетите комфорт, общувайки с Вашия фотограф и почувствате, че можете да му имате доверие, Вие ще се отпуснете и освободите, по този начин ще имате онези истински и непринудени моменти, които след време ще потърсите във Вашите снимки. Моменти, които ще върнат, сълзи, усмивки и спомени от един отминал, но безценен и неповторим ден! 

Надявам се вече да имате добра отправна точка при избора на фотограф за Вашия специален ден! Ако имате конкретни въпроси и коментари, не се колебайте да се свържете с мен.  

Благовеста филипова

Сватбен фотограф с над 10 годишен опит в областта. Координатор за гр. Варна към „Клуб Фото Свят“ – организация, чиято цел е създаването на солидарна фотографска общност в България. Участия в редица общи изложби. Носител на бронзов медал от Световната купа на FIAP „Приятелство и Солидарност“, 2014 г. Участие в "Месец на фотографията 2016 г. с личен проект "В контакт с миналото", чийто обект са са парните влакове в България.

Запознайте се с моята работа!

Намерете ме на удобно за вас място.

Или запазете час за консултация.

Срещата не Ви ангажира с реализирането на покупка.