fbpx

Предложение за брак

Предложение за брак

Вълнувам се, да споделя тази история с вас!

Беркан беше решил да съхрани спомена от деня, когато ще предложи брак на своето момиче и това негово желание го отведе до мен. Той имаше идея, може би две. Вълнуваше се много! Имаше нужда от съвет, не един при това. Говорихме дълго. За мен беше важно да разбера повече за него, за нея, за тях двамата, като двойка. На база това, аз разказах няколко истории и дадох идеи. Тгъгвайки си от срещата беше почти объркан, но убеден, че нещата ще се случат. Посъветвах го да преспи тази нощ и утре сутрин ще имаш точна и ясна идея, как ще реализираме идея му. Така и стана. С тази разлика, че не очаквах да успее да ме изненада. След всичко разказано, Беркан беше успял да пречупи думите ми през техния свят и да стигне до изцяло тяхна история без да копира каквото и да било от споделеното. 

Да следваш себе си е най-сигурния начин да създадеш чиста и истинстиска история, която да заслузава да бъде съхранена и припомняна след месеци, години, десетилетия! 

Щастлива съм и благодарна, че получих доверието, на това прекрасно момче и благодарение на него заснехне началото на тяханта приказка! 

Локация: Цирк Ориент

Фотограф, Варна: Благовеста Филипова

Видео заснимане, Варна: Диан Великов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *