fbpx

БЪЛГАРИЯ ЖИВИ ПЕЙЗАЖИ

БЪЛГАРИЯ ЖИВИ ПЕЙЗАЖИ

България живи пейзажи

  Днес искам да ви разкажа за Иван. Иван Атанасов, които много от вас познават и е нормално да бъде така след като работим заедно. Вчера Иван представи своя проект – книгата „България живи пейзажи“. Всъщност това е нещо много повече от книга, нещо повече от снимки.

  Снимки се правят ежедневно хиляди, а може би милиони. Пейзажи, цветя, портрети… Да натиснеш копчето на фотоапарата е лесно, но да селектираш, подредиш и обработиш след това. Да отидеш и снимаш с ясното съзнание къде е мястото на тази снимка в целия пъзел… Ето това вече е сложно! Сложно е да предадеш стойност на нещо, което се появява ежедневно в общественото пространство и заедно с това да привлечеш вниманието на аудиторията.

  Щастлива съм, че Иван Атанасов е мой колега, приятел и партньор! Гордея се, че познавам автора на книгата „България – живи пейзажи“.

  Книгата е двуезична на Български и Английски език и представя българската природа от една страна чрез пълноцветния си качествен печат, и от друга чрез 360 виртуални панорами, които пренасят зрителя сякаш е там на насред природата. За любителите и желаещите да научат повече, в книгата има и още по подробна информация: има точни координати от които е направена всяка снимка и техническите данни за нея.
  Тук оставям едно видео, което лесно и удобно представя книгата: https://youtu.be/YsVS1T9R4dg
  Още информация има и на: www.Atanasoff.Art

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *