fbpx
9 МЕСЕЦА

фотосесия - 9 месеца

Бременност – една, едничка миниатюрна клетка превърнала се перфектно оформено розово бебенце. Чудото на живота, за което само една жена, станала майка може да разкаже с пълната палитра от емоции и чувства.

Катя Бобчева имаше смелостта да разкаже за това чудо пред моя обектив. Аз като майка, бях безкрайно съпричастна с това което тя преживяваше по време на снимките. В началото бяхме решили просто да покажем промяната на женското тяло по време на бременността, но още след първата сесия идеите започнаха да се раждат (преди бебето за щастие).

Катя обича да практикува йога – тренира дори по време на бременността. Първата идея беше да включим йога пози в сесиите.

След това решихме да включим във всяка сесия храната която е започнала да и се яде в текущия месец. Но тъй като нямаше голяма промяна във вкусовите и препрочитания, решихме да не изоставяме напълно идеята, и с помощта на храната да покажем размера на бебето в съответния момент.

Много съм благодарна на Катя, че реализирахме заедно този 9 месечен проект. Толкова много емоции преживяхме с нея и толкова щастлива се чувствам, че станах част от този толкова личен и значим момент, в живота на нейното семейство. Думите, които Катя сподели с мен, в следствие на работата си с мен, ме просълзиха.

Обичам професията си, тя дава много повече от снимки не само на вас, но и на мен самата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *