fbpx
абитуриентски емоции

Абитуриентска фотосесия - Ади!

  Абитуриентска фотосесия е услугата, която може би търсите, но знаете ли какво се крие зад тази абитуриентска фотосесия? Сега ще ви разкажа! Ще ви разкажа историята зад заглавната снимка. 

Майката на Ади ме намери месеци преди събитието. Вълнуваше се! Сбъдваше очакване, мечта. Нейното момиче, вече не бе дете… Не, тя не търсеше пози, кадри като от корица на списание, тя търсеше докосване…

По време на тяхната абитуриентска фотосесия имахме достатъчно време, Ади се отпусна. И двете знаехме какво търсим, благодарение на това, кадрите започнаха да се получават с невероятна лекота. Нямаше излишен фалш, важното бе, да съхраним момента, емоцията, преживяването. Всичко се случваше толкова естествено! Докато работех с това мило семейство си мислех за  лястовичето, което плахо разперва крила и се опитва за първи път да полети. Сърцето на майката бе така свито, щеше ли първия плах полет на лястовичето и да бъде успешен? 

Мили читателю, заглавната снимка не е монтаж! Когато оставим нещата да се случват от вътре на вън и позволим на душата да ни ръководи, всичко около нас започва да ни съдейства! Случайно или не, ние е или то, се оказва на правилното място и в точното време. Точно така се получават и снимките, като от корица на списание от вътре на вън, с доверие и отворени сетива към душата, а не към суетата. 

Специалисти:

Прическа – Кина Кудева – KinaKudevaAtelier  

Грим – Кристина Славова Maskara Studio 

ФотографБлаговеста Филипова