fbpx

Предсватбена фотосесия. Една история.

Предсватбена фотосесия. Една история.

ПРЕДСВАТБЕНА ФОТОСЕСИЯ АНЕЛИЯ И ДИЛЯН

  Ани беше много притеснена. Бе почти категорична, че Дидо няма да може да се отпусне в сватбения ден и да застане пред обектива без притеснение. Често се срещам с това опасение на булките. До тогава никога не се беше оказвало основателно. Но Ани изглеждаше доста сериозна и уплашена. Предложих и да направим предсватбена фотосесия. Така аз щях да имам време да работя с Диод и да разбера колко е сериозно положението.

  Речено сторено. Те се бяха запознали на летище Варна. За кратко, но очевидно достатъчно дълго, съдбата ги беше поставила на едно и също работно място, което да събере пътищата им. За сесиите си винаги провокирам младоженците си да изберем тяхно място. Там където са се запознали, където тя е казала своето първо „Да“.

  Достъпа до летището беше ограничен. Разполагахме с определено време. Когато започнахме да работим, аз установих, че Ани наистина е имала основание да се притеснява. Това, което тя не знаеше обаче е, че аз имам решение на проблема. След като отделих нужното време и усилия да общувам и работя с Дидо, бариерата беше счупена и ограниченото време се оказа проблем, защото от онзи момент на сетне Дидо забрави за моето присъствие и можехме да продължим да се работим докато не ни изхвърлят от летището. Всъщност точно така и се случи. Когато, започнаха да ни гледат лошо и да ни правят тактични забележки че е време да си ходим, ние се скрихме в кафенето на летището за да не бием на очи и продължихме да снимаме.

  Нямаше как да не се насладя до край на тази награда. Бях преборила притеснената на един бъдещ младоженец, а бъдещата му съпруга щеше да сигурна, че мъжа и ще бъде спокоен в сватбения ден и няма да се плаши от фотообектива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *