Как да изберем нашия сватбен фотограф?

сватбен ден

Въпрос върху, който някои от вас са мислили, но други
едва сега си задават. Аз имам много просто обяснение по темата.

сватбен ден

Всичко знаем, че сватбения ден не се повтаря. Единствен е – неповторим. Денят в който започва новото начало и съвместния живот, денят в който поставяте вашето „завинаги“.
Остават броени минути преди булката да застане пред олтара. Шаферките, в техните цветни рокли са по местата си. Младоженецът изгаря в очакване и секундите се превръщат в цели часове. Булката държи ръката на баща си и поемат бавно по пътеката. Тя прави смели крачки напред, а баща и сякаш на сън вижда изминалите години като на филмова лента. Стиска ръката на своята дъщеря и се поглеждат като че ли е за последно. Дошъл е момента, в който да предаде ръката на дъщеря си в ръката на друг мъж. Мъжът с когото, тя е избрала да продължи пътя си. Момичето на татко ще създаде свое семейство!
– Кога моята малка дъщеря се превърна в тази красива жена, чиято ръка отказвам да пусна.IMG_0194-Edit-2
За да бъдеш сватбен фотограф, е нужно да има нещо повече освен наличен фотоапарата в ръка. Нужно е да умееш да чувстваш!

сватбен ден

сватбен ден

сватбен ден

сватбена фотосесия

Сватбеният фотограф не просто снима той съхранява сълзи, усмивки и спомени, чиято стойност расте с годините. Кой може да остойности емоциите, в този ден, запазени за винаги във времето. Кой може да даде универсална рецепта за избора на сватбен фотограф? Никой! Това е химия между снимания и снимащия.
Всеки фотограф оставя част от себе си във своите снимки. Моите снимки са различни от тези на колегата, защото моите снимки носят в себе си, част книгите, които аз съм съм прочела, филмите, които аз съм изгледала и живота, който аз съм изживяла. Ако в търсенето си на сватбен фотограф намерите част от своите мечти, значи сте на правилното място и вероятно сте намерили своя фотограф. Бъдете смели и мечтайте, намерете вашия сватбен фотограф, не с очи а със сърце, търсете в неговите снимки не роклята на булката, а посланието и душата на снимката. Бъдете честни към себе си в своето търсене, защото този ден не се повтаря, а разочарованието от не добре свършената работа и от разминаването във вашите очаквания и възможностите на снимащия остава след него и уви, бутон F5 (повторно зареждане) – липсва върху сватбената клавиатура!


Разкажи твоята история пред моя обектив.


Фотограф Благовеста Филипова.    е-mail: [email protected] /  тел. 0896014120 / BlagovestaFilipova.com


kontakti_lentasvatba_1svatba_3svatba_2