Когато плащате, искате да знаете какво ще направят за вас, срещу тази сума, нали? 

Затова пиша следните редове, в които да ви запозная какво ще направя за вас, като ваш фотограф.

Сватбеният ден:

Сватбения ден обичайно започва с подготовката на булката и завършва с разрязването на тортата. През цялото време аз се стремя да запазя баланса между репортажна фотография и художествена фотография. Баланс, който създава великолепните сватбени снимки.

Репортажна фотография

Това е фотография при която фотографа не се намесва в случващото се пред неговия обектив. Сцената при репортажната фотография е автентична и отразява реалистично събитието, което се случва в момента. За синоним на репортажна фотография можем да използваме документална фотография. Репортажната фотография има за цел да улови истинските и непринудени моменти по най-добрия и точен начин, без излишни детайли, които разсейват зрителя от главния обект в кадъра.

Художествена фотография 

Това е фотография, създадена в съответствие с визията на фотографа като художник. Тя може да се разглежда, като чисто художествено произведение. Сватбената фотография обаче не може да бъде само художествена, в нея има реално събитие, което се случва тук и сега. Това дава предпоставка за една страхотна комбинация. Художествени снимки, които отразяват живо събитие и резултата са въздействащи картини изобразяващи човешкия живот със силен заряд  доставящ естетическа наслада за окото.

Моя избор да работя с фотограф асистент на вашия сватбен ден, дава сигурност и основание за качествена изпълнена услуга.

Фотограф асистент

Опита доказва, че когато се работи с партньор резултата е винаги е по задоволителен, дава сигурност и комфорт, не само на фотографа, но и на клиента. Когато фотографа работи за вас, неговата цел е да даде всичко от себе си за да може вие да получите максимума от времето, което ще прекарате заедно. Избора на асистент в този случай дава свобода на фотографа да мисли и работи изцяло за вас, без да се разсейва в мисли за техника, осветление, шофиране и т.н. Освен това по време на ключовите моменти от вашия сватбен ден, вие ще получи кадри от втора гледна точка. Моменти, като поставяне на халката, първата целувка, хвърлянето на букета, са толкова кратки, а същевременно достатъчно важни за да се залага на една единствена гледна точка. Ето защо за да получите качествена и сигурна услуга за която плащате, аз избирам да работя с фотограф – асистент.

фотосесията в сватбения ден

Младоженците често плануват фотосесия в сватбения ден. Тя обикновено се прави след ритуалите и преди влизането в ресторанта. Времето и възможностите на фотографа в този ден са ограничени от сватбения график, затова аз препоръчвам на моите младоженци да изберат пакет с фотосесия извън сватбения ден. Когато вече възможностите стават безгранични. Ако все пак избирате пакет без фотосесия извън сватбения ден. Препоръчвам да заделите поне час чисто снимачно време, в което да с направят художествени снимки сватбения ви ден.

Снимки заснети в сватбения ден може да разгледате тук.
http://blagovestafilipova.com/?p=3197


Класическа фотосесия в друг ден:
Продължителността на фотосесията в друг ден е между 3 и 4 часа. С възможност да снимаме на две различни места.
Отделната фотосесия се снима в избрано от вас време – преди или след сватбата.

– преди сватбата – годежна фотосесия.
– след сватбата – следсватбена.

Защо да изберете фотосесия в друг ден:

– Имате възможност да изберете място, което е специално и значимо за вашата двойка и което не трябва да бъде на 10 мин. от ритуална зала. На следсватбената сесия, вече не мислите за графика и времето, което ви притиска по време на сватбата. Тогава сте освободени от напрежението и опита ми показва, че именно тогава се получават снимките от вашите мечти, а вие си подарявате едно незабравимо изживяване, наситено с истинска любов и емоции. Ползваме допълнително осветление, асистент и по задълбочена обработка на снимките. Резултатите от сесия в друг ден винаги са в пъти по впечатляващи от онези от сесията в сватбения ден.

– Ако искате нещо специално, например следсватбена сесия по време на вашето сватбено пътешествие – можем да го обсъдим и аз да ви предложа едно нестандартно решение.

Снимки от класическа след сватбена фотосесия може да разгледате тук:
http://blagovestafilipova.com/?p=2652


„Trash the dres” фотосесия в друг ден 

Е нова услуга, с която реших да разчупя стандартното.

Тя има всички предимства на класическата сесия, но се различава с това, че при нея използваме така наречените Holi бои, който идват от Индия и с времето завладяват и Европа, Северна и Южна Америка, та дори и Африка. И всичко това заради заразителното настроение с което увлича всички след себе си. Същността на Holi фестивалите е празнуването на новото начало, настъпването на пролетта, любовта между хората, равенството, приятелството и прошката.

p.s. праховете са напълно безвредни и се перат, няма нужда да хвърляте роклята. 🙂

Снимки от „Trash the dres” може да разгледате

тук: http://blagovestafilipova.com/?p=2655


Албум – Фото книга

Защо да си поръчате фото албум с вашите снимки?

Избрали сте Благовеста Филипова за ваш фотограф, тя ще ви помогне да се почувствате комфортно и сигурни, че ще получите перфектните снимки. Какво се случва обаче с тези перфектни снимки, когато ги получите? Отиват на вашия компютър и си остават там. Когато нещо е ценно за вас, то е добре да бъде облечено в красива опаковка и да му бъде предадена стойност. Да именно това прави един албум – книга с вашите снимки. Облича ги в лукс и значимост.  

За изработката на всеки албум се ползват снимките, които сами сте избрали. Дизайна е уникален и единствен само за Вашия албум, така както сте различни и неповторими самите Вие.

Тук може да разгледате снимки на дизайн на фотокнига. 

тук: http://blagovestafilipova.com/?p=4288


Това което е ВАЖНО да знаете!!!
В деня на сватбения ден фотографа е до вас през цялото време. Колкото по комфортно се чувствате в неговото присъствие, толкова по истински и изпълнени с непринудени емоции ще бъдат вашите снимки, които с радост ще разглеждате години след това.

Организирането на сватбения ден е изключително отговорна задача, тъй като не може да се повтори и няма място за грешки. Избирайки ме за ваш сватбен фотограф аз провеждам с вас една напълно безплатна консултация, на която ще ви помогна да си изясните и да изберете най-удобния за вашата сватба вариант. Освен това на база моя опит, ще ви посъветвам как да избегнете скъпо струващи грешки.


Краен продукт:

Неограничен брой снимки. Получавате всички подходящи за издаване снимки.

Професионална пост обработка на всички снимки (корекция на цвят,
контраст, шарп и др. параметри по преценка на фотографа)

– Снимките се получават до 45 работни дни след заснетото събитие, на електронен носител DVD или флаш памет, плюс:

– WEB галерия в www.customers.blagovestafilipova.com, която ви дава удобството бързи и лесно да споделите сватбените си снимки с вашите гости.

Снимките са JPG формат, разделени в две папки една с висока резолюция (подходящи за печат) и една папка със снимки, оразмерени в резелюция, подходяща за споделяне в Интернет.

– Албума тип книга е с луксозна кожена корица и съдържание от 30 страници. След като получите готовите JPG файлове, избирате 50-60 бр. снимки, които желаете да присъстват в албума. След това започва неговия дизайн, който влиза за печат след вашето одобрение. Изработването на албум, отнема между 20 – 30 работни дни.


В цените на оферта за сватбени фото услуги НЕ СЕ ВКЛЮЧВАТ:
-Транспортни разходи при отдалеченост над 20 кв. от гр. Варна, се заплаща допълнително на километър – 0.40 лв./км.
– При разстояние на повече от 30 км. от гр. Варна и продължителност на ангажимента
след 23:00, се доплаща или осигурява нощувка за фотограф/ите.

Ще се радвам да отговоря на всичките ви въпроси, свързани с вашия сватбен ден.

Свържете се още сега с мен на телефон: 0896014120
Или пишете на имейл: photo@blagovestafilipova.com